Головна » 2013 » Квітень » 7 » Підбори і стабільність
21:52
Підбори і стабільність
Як з'ясувалося, висота жіночих підборів напряму зв’язана зі стабільністю економіки. Такі висновки зробили британські вчені. І назвали це індексом загравання.

Вони стверджують, що під час зростання економіки зростає і попит на дуже високі каблуки. Коли ж держава переживає складні часи, люди бажають ходити у зручному, стабільному взутті. Тобто негаразди фінансові штовхають нас до низьких підборів. Зараз, наприклад, у Великобританії і інших країнах популярне взуття на плоскій підошві. Попит на нього зріс на 25%. Отже, люди оцінили поточний стан економіки.

Доброю тенденцією стало те, що у моду увійшли яскраві кольорові моделі, що свідчить про оптимістичні настрої покупців у світі.

Через економічну кризу жінки відмовилися від сексуальної білизни, віддаючи перевагу практичній та зручній. Експерти США пояснили, що криза в економіці підштовхнула жінок до моди на довгі сукні. Голівуд вдягся у максі. До речі, довжина спідниць відображає стан фондових ринків. Короткі подоли підкреслюють зріст економіки, а довгі вказують на зниження індексів на біржах.

Переглядів: 9062 | Додав: systems | Теги: Зниження | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 1
avatar
1
Нестабільні підбори - Стабільна економіка. :-)
avatar