Головна » 2013 » Березень » 25 » Прощавайте, іномарки?
03:34
Прощавайте, іномарки?

Введення в Україні спецмита на іномарки може в значній мірі змінити пріоритети. Так вважають фахівці, стверджуючи при цьому, що нововведення повністю відповідає нормам Світової організації торгівлі.

Насамперед спец мито сприятиме економічному розвиткові державної автопромисловості. З'являться не тільки нові робочі місця, зросте зайнятість українців, а й збільшиться надходження податків до держбюджету. Нововведення націлене на захист вітчизняного виробника автомобілів. Але це не гарантує, що українці стануть менше купувати автівок, випущених за кордоном. Наші водії звикли до зручного, надійного транспорту. Тому мало кого зупинить подорожчання іномарок. Ті, хто не міг купити іномарку, навряд чи зможуть придбати й машину вітчизняного зразку. Одиниці водіїв зупиняться перед подорожчанням, вони віддадуть перевагу якості й зручності.

14 березня було ухвалено запровадження спец мита на імпорт автомобілів. Покупцям потрібно тепер доплачувати 6,46% за автомобілі з об'ємом двигуна понад 1000 куб. см, але не більш як 1500 куб. см, і 12,95% за автомобілі з об'ємом двигуна понад 1500 куб. см, але не більш як 2200 куб. Запроваджено нововведення терміном на 3 роки.

Романова Богдана

Переглядів: 860 | Додав: systems | Теги: ввіз іномарок, спеціальне мито на ввезення іномаро, мито на автомобілі, іномарки в україні, мито, скільки коштує мито на іномарки, додаткове мито | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar