Головна » 2012 » Жовтень » 8 » Стало відомо де найбільше мільярдерів
00:11
Стало відомо де найбільше мільярдерів

Організацією Wealth-X складено рейтинг країн з найбільшою кількістю мільярдерів. На даний час рейтинг виглядає так:

1.         США

2.         Китай

3.         Великобританія

4.         Німеччина

5.         Індія

6.         Росія

7.         Гонконг

8.         Швейцарія

9.         Бразилія

10.       Канада


У США є 480 людей зі статком мільярд і більше, а їх загальна кількість грошей складає 2,05 трлн доларів. Як відомо цей рік в США економічно не найкращий, але попре це кількість мільярдерів тут невпинно росте і за останній рік набрала 5,5% (25 осіб). А доходи тамтешніх мільярдерів зросли на 8%.

Друге місце у рейтингу посів Китай, з 147 супер-багатіями. Вони за своїми статками відстали від своїх американських колег на 100 млрд. доларів, а отже мають 380 млрд. Про темпи зростання їх доходів журнал замовчує, але чомусь напрошується думка що вони тут найвищі.

Старий світ, а саме Сполучене Королівство Великобританії має 140 мільярдерів-щасливчиків які загалом мають таку собі кругленьку суму у 430 млрд. доларів. Отже в європейському рейтингу Англія займає першу сходинку. Хоча в Німеччині на 3 мільярдери менше, але їхні статки на 120 млрд. більші. …Але так в рейтингу по кількості мільярдерів Великобританія першу в Європі і має їх там 1,3% населення.

Далі звичайно Німеччина з кількістю, як ви вже догадались, 137 мільярдерів, які і поділили між собою ласий шматок в 550 млрд. доларів. Відтак на фоні загального зниження добробуту країн зони євро Німеччина єдина увійшла до цього списку.

В Індії 109 мільярдерів мають 190 млрд. доларів.

Росія 97 мільярдерами потрапила на шосте місце. Але статки тамтешніх багатіїв варті першої п’ятірки і складають 380 млрд. доларів. Також відомо, що тогоріч вони мали на 29% більше, а ще багатіїв було менше на 17 осіб.

Гонконг – спеціальний адміністративний район Китаю, який має фінансову незалежність і є один із основних центрів фінансового розвитку Азії займає сьоме місце в цьому рейтингу. В ньому проживає 64 людини-мільярдери які мають на даний час загальний капітал у 190 млрд. доларів. Це дуже сильно зважаючи на малу територію в 1 104 квадратних кілометри. Так у рейтингу «Найгустонаселенішої території мільярдерами» Гонконг міг би зайняти одне з перших місць (якщо взагалі не перше).

Швейцарія популярна своїми банками, найстабільнішою економікою і найбагатшим населенням займає наступну восьму позицію Відтак тут проживає 57 мільярдерів, які і радуються статками в 125 млрд. доларів США.

А Бразилія дев’ята, тут комфортно проживають 49 багатих пребагатих із тим самим багатством в 300 млрд. А ще цікаво, що Бразилія єдина латиноамериканська країна в рейтингу, а доходи тамтешніх пребагатих за рік виросли на 3,5%, тобто на 10,5 мільярдів «зелених».

Остання місце в десятці, але аж ніяк в світі займає така собі Канада. Там такі собі люди в кількості 40 чоловік мають такий собі капітал в 105 млрд. доларів. Ось так…



Загалом, у світі 2160 мільярдерів які «тримають» у своїх руках 6,19 трлн доларів. Відомо що за рік кількість мільярдерів зросла на 9,4% а їхні статки на 14% (760 млрд.). Отже з цих цифр зрозуміло, що і ті що були в основному за рік примножили свої статки.
Переглядів: 956 | Додав: systems | Теги: Німеччина, Індія, Росія, Китай, найбільша кількість мільярдерів, найбільшою кількістю мільярдерів, Wealth-X | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar