Головна » 2013 » Березень » 25 » Українців житло не цікавить?
03:20
Українців житло не цікавить?
Можновладці сподівалися, що введення нових правил реєстрації прав власності на нерухоме майно покращить ситуацію на ринку. Але все склалося не так, як гадалося.

Фахівці підкреслюють, що нововведення не вплинуло на співвідношення попиту і пропозиції. Були б у людей гроші, вони б активніше купували нерухомість. А зараз, на жаль, українців турбують зовсім інші проблеми. З новим житлом їм доведеться почекати.

А ті, хто наважився таки оформлювати право власності, зіткнулися з чергами, плутаниною і іншими незручностями. У цьому винна погана робота не тільки фахівців з пунктів реєстрації прав власності.  Серед населення не проводилось роз’яснення щодо нововведень, люди не знали, як і що робити, куди йти у першу чергу. А йти, до речі, майже нікуди. У Києві на початку року працював лише один пункт, де можна було зареєструвати право власності на нерухоме майно. Тому столиця завмерла у одній великій черзі. Зараз там є чотири подібних пункти, але справу вони теж не виправляють.

Ще один недолік нових правил – наповнення реєстру прав на нерухоме майно. Отже, якщо ви зараз не вирішили, реєструвати свою нерухомість чи ні, потім вам прийдеться йди до нотаріуса.

Романова Богдана
Переглядів: 739 | Додав: systems | Теги: приватизація квартири, житло в Україні, Житло, приватизація житла, приватизація | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar