Головна » 2013 » Березень » 25 » Українське сало в моді
03:27
Українське сало в моді
Продукти, вироблені в Україні, стають все більше популярними за кордоном. Експорт харчів та деяких видів продукції переробної промисловості у минулому році виріс майже на 19%.

За кордоном оцінили якість наших товарів, зокрема молочної продукції, бурякового цукру, соняшникової олії. Зараз на світовому ринку кожна друга тонна олії – як раз українська.

Також останнім часом наша держава зацікавила іноземних покупців свіжим та охолодженим м’ясом свійської птиці. Виробництво тут збільшилось майже на 5%. І попит на цю продукцію зростає. Україна стала повноправним учасником світового ринку продукції птахівництва, розпочав експорт у країни Євросоюзу.

Багато нашої вітчизняної продукції відповідає міжнародним вимогам і стандартам якості. Тепер у світі кожен може скоштувати смачні українські товари, серед яких не останнє місце займає наше сало.

Романова Богдана

Переглядів: 851 | Додав: systems | Теги: експорт продуктів харчування, сот, Світова Організація Торгівлі, українське сало, експорт, соло, іноземні покупці | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar