Головна » 2013 » Квітень » 7 » Уряд обіцяє ВВП 4% і інфляцію 6%
21:41
Уряд обіцяє ВВП 4% і інфляцію 6%
Те, як діє Програма активізації розвитку економіки держави, можна відстежити по ВВП та інфляції. У цьому році валовий внутрішній продукт повинен зрости до 2,5-3,4%, а в наступному майже до 4 відсотків.



Дана програма має мету – модернізацію пріоритетних галузей економіки за два роки. Для цього будуть впроваджені нові технології. У результаті економіка не тільки буде розвиватися прискореними темпами, а й набуде позитивні зміни, диверсифікацію та знизить енергоємність виробництва.

Щоб Програма була ефективнішою, уряд буде активно залучати банки до фінансування проектів. Саме банки будуть працювати на відбір проектів з державною підтримкою. Вони будуть гарантувати кредити та відсоткові ставки. На банки ж буде покладено відповідальність і контроль за використанням державних коштів в пріоритетних галузях економіки.

Український уряд впевнений, що інфляція у цьому році не вийде за межі 5-6%, а дефіцит держбюджету утримається на рівні 3,2 відсотка ВВП. 29,5% складе рівень перерозподілу внутрішнього валового продукту через зведений бюджет. Також очікується, що борг держави не перевищить 30,6% ВВП.

Переглядів: 776 | Додав: systems | Теги: ВВП | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar